Nohutlu yarmalı çorba tarifini okudum ve gerçekten çok iştah açıcı görünüyor. Nohutların bir gece önceden ıslatılması gerektiğini belirtmişsiniz, bu adımın çorbanın lezzetini ve kıvamını nasıl etkilediğini merak ettim. Ayrıca, sebzelerin kavrulma sürecinin çorbanın tadına ne kadar katkı sağladığı hakkında deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Son olarak, çorbanın üzerine zeytinyağı gezdirerek servis etmenin lezzeti artırdığına katılıyor musunuz? Bu tarifin tadını çıkarırken, baharatlardan hangilerini denemek en çok hoşunuza giderdi?
Nohutlu yarmalı çorba tarifini okudum ve gerçekten çok iştah açıcı görünüyor. Nohutların bir gece önceden ıslatılması gerektiğini belirtmişsiniz, bu adımın çorbanın lezzetini ve kıvamını nasıl etkilediğini merak ettim. Ayrıca, sebzelerin kavrulma sürecinin çorbanın tadına ne kadar katkı sağladığı hakkında deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Son olarak, çorbanın üzerine zeytinyağı gezdirerek servis etmenin lezzeti artırdığına katılıyor musunuz? Bu tarifin tadını çıkarırken, baharatlardan hangilerini denemek en çok hoşunuza giderdi?
Cevap yaz