Nohutlu içli köftenin tarifini okumaktan büyük keyif aldım. Özellikle nohutun köftenin tadını artırdığı ve besin değerini yükselttiği kısmı çok dikkatimi çekti. Dışının çıtır çıtır olması ve iç harcının lezzetli bir şekilde kalabalık bir sofraya ne kadar güzel bir katkı sağlayacağını düşünmeden edemiyorum. Nohutun bir gece önceden ıslatılması gerektiğini bilmiyordum, bu detay kesinlikle önemli. İç harcını hazırlarken kısımda soğanı pembeleştirmenin yanı sıra baharatlar eklemenin lezzet katacağını düşünüyorum. Kızartma sürecinde altın rengi alana kadar pişirmesi köftenin görünümünü ve tadını güzelleştiriyor. Servis önerileri de harika, yoğurt veya salçalı sosla birlikte sunulursa harika bir lezzet deneyimi olur. Ailecek keyifle yapılacak bir tarif gibi görünüyor, kesinlikle denemek istiyorum. Teşekkürler!
Nohutlu içli köftenin tarifini okumaktan büyük keyif aldım. Özellikle nohutun köftenin tadını artırdığı ve besin değerini yükselttiği kısmı çok dikkatimi çekti. Dışının çıtır çıtır olması ve iç harcının lezzetli bir şekilde kalabalık bir sofraya ne kadar güzel bir katkı sağlayacağını düşünmeden edemiyorum. Nohutun bir gece önceden ıslatılması gerektiğini bilmiyordum, bu detay kesinlikle önemli. İç harcını hazırlarken kısımda soğanı pembeleştirmenin yanı sıra baharatlar eklemenin lezzet katacağını düşünüyorum. Kızartma sürecinde altın rengi alana kadar pişirmesi köftenin görünümünü ve tadını güzelleştiriyor. Servis önerileri de harika, yoğurt veya salçalı sosla birlikte sunulursa harika bir lezzet deneyimi olur. Ailecek keyifle yapılacak bir tarif gibi görünüyor, kesinlikle denemek istiyorum. Teşekkürler!
Cevap yaz