Nohutu ıslatmadan haşlamanın pratik bir yöntem olduğunu düşünüyorum. Özellikle zaman kısıtlaması olan günlerde bu yöntemi denemek harika bir seçenek. Yıkama işlemiyle başlayıp, kaynatma sürecine geçmek gerçekten de basit görünüyor. Düdüklü tencere kullanmanın pişirme süresini kısaltması da oldukça avantajlı. Ancak, nohutun ıslatma işlemiyle daha iyi bir lezzet ve doku kazanacağını da unutmamak gerek. Sizce, bu yöntemleri denedikten sonra nohutun lezzetinde bir fark hissediyor musunuz?
Nohutu ıslatmadan haşlamanın pratik bir yöntem olduğunu düşünüyorum. Özellikle zaman kısıtlaması olan günlerde bu yöntemi denemek harika bir seçenek. Yıkama işlemiyle başlayıp, kaynatma sürecine geçmek gerçekten de basit görünüyor. Düdüklü tencere kullanmanın pişirme süresini kısaltması da oldukça avantajlı. Ancak, nohutun ıslatma işlemiyle daha iyi bir lezzet ve doku kazanacağını da unutmamak gerek. Sizce, bu yöntemleri denedikten sonra nohutun lezzetinde bir fark hissediyor musunuz?
Cevap yaz