Düdüklüde etli nohut yemeğini pişirme süresi ne kadar acaba? Önceden ıslatmadan kullanırsak bu süre nasıl değişiyor? Düdüklü tencerenin içindeki basıncı düşürmek için en iyi yöntemler neler? Ayrıca, yemeğin lezzetini artırmak için ne gibi ipuçları verebilirsin? 30-35 dakika gibi bir süre yeterli mi, yoksa daha uzun mu pişirmeliyiz? Nohutların önceden ıslatılması pişirme süresine ne kadar etkisi oluyor?
Düdüklüde etli nohut yemeğini pişirme süresi ne kadar acaba? Önceden ıslatmadan kullanırsak bu süre nasıl değişiyor? Düdüklü tencerenin içindeki basıncı düşürmek için en iyi yöntemler neler? Ayrıca, yemeğin lezzetini artırmak için ne gibi ipuçları verebilirsin? 30-35 dakika gibi bir süre yeterli mi, yoksa daha uzun mu pişirmeliyiz? Nohutların önceden ıslatılması pişirme süresine ne kadar etkisi oluyor?
Cevap yaz