Nohut yemeği hazırlarken gece ıslatma işlemi yapmak gerçekten önemli mi? Ben şahsen, ıslatma işleminin pişirme süresini kısaltmak ve nohudun dokusunu yumuşatmak açısından oldukça faydalı olduğunu düşünüyorum. Bu, yemeğin lezzetini de artırıyor gibi geliyor. Ancak, bazı pişirme yöntemleri ile ıslatma gereksinimi azalabiliyor. Peki, sizce ıslatma süreci her zaman gerekli mi, yoksa alternatif yöntemler ile de bu lezzeti elde etmek mümkün mü?
Nohut yemeği hazırlarken gece ıslatma işlemi yapmak gerçekten önemli mi? Ben şahsen, ıslatma işleminin pişirme süresini kısaltmak ve nohudun dokusunu yumuşatmak açısından oldukça faydalı olduğunu düşünüyorum. Bu, yemeğin lezzetini de artırıyor gibi geliyor. Ancak, bazı pişirme yöntemleri ile ıslatma gereksinimi azalabiliyor. Peki, sizce ıslatma süreci her zaman gerekli mi, yoksa alternatif yöntemler ile de bu lezzeti elde etmek mümkün mü?
Cevap yaz