Nohutun haşlanma süresinin hem ön hazırlık aşamasına hem de kullanılan pişirme yöntemine bağlı olarak değiştiğini öğrenmek beni etkiledi. Özellikle, nohutun en az 8 saat ıslatılması gerektiği bilgisi benim için çok faydalı oldu. Bu süre zarfında nohutların şişmesi ve daha hızlı pişmesi sağlanıyormuş. Tencere ile haşlamanın yanı sıra düdüklü tencere yönteminin sürenin kısalmasına yardımcı olduğunu da duydum. Benim gibi nohut yemeklerine meraklı olanlar için bu bilgiler oldukça değerli. Sizce haşlanmış nohutları kullanarak nasıl bir yemek yapmayı planlıyorsunuz?
Nohutun haşlanma süresinin hem ön hazırlık aşamasına hem de kullanılan pişirme yöntemine bağlı olarak değiştiğini öğrenmek beni etkiledi. Özellikle, nohutun en az 8 saat ıslatılması gerektiği bilgisi benim için çok faydalı oldu. Bu süre zarfında nohutların şişmesi ve daha hızlı pişmesi sağlanıyormuş. Tencere ile haşlamanın yanı sıra düdüklü tencere yönteminin sürenin kısalmasına yardımcı olduğunu da duydum. Benim gibi nohut yemeklerine meraklı olanlar için bu bilgiler oldukça değerli. Sizce haşlanmış nohutları kullanarak nasıl bir yemek yapmayı planlıyorsunuz?
Cevap yaz