Nohut yemeğinin bu kadar besleyici ve lezzetli olduğunu bilmiyordum, özellikle de kemikli et ile birleşince ortaya çıkan tadı merak ediyorum. Yemeğin hazırlanma aşamaları oldukça detaylı verilmiş, nohutun önceden ıslatılması gerektiğini öğrendim. Düdüklü tencere kullanmanın avantajlarını da düşünürsek, pişirme süresinin kısalması ve lezzetin artması çok hoş. Acaba nohutun pişme süresi dışında başka bir ipucu veya püf noktası var mı? Özellikle baharatlar konusunda biraz daha özgürlük sağlamak, yemeği zenginleştirebilir gibi geliyor. Bu tarifin kesinlikle denemeye değer olduğunu düşünüyorum!
Nohut yemeğinin bu kadar besleyici ve lezzetli olduğunu bilmiyordum, özellikle de kemikli et ile birleşince ortaya çıkan tadı merak ediyorum. Yemeğin hazırlanma aşamaları oldukça detaylı verilmiş, nohutun önceden ıslatılması gerektiğini öğrendim. Düdüklü tencere kullanmanın avantajlarını da düşünürsek, pişirme süresinin kısalması ve lezzetin artması çok hoş. Acaba nohutun pişme süresi dışında başka bir ipucu veya püf noktası var mı? Özellikle baharatlar konusunda biraz daha özgürlük sağlamak, yemeği zenginleştirebilir gibi geliyor. Bu tarifin kesinlikle denemeye değer olduğunu düşünüyorum!
Cevap yaz